بسته نرم افزاری BPMS

توضیحات

نرم افزار BPMS (نرم افزار مدیریت فرآیند کسب و کار)

نرم افزار BPMS چیست؟ نرم افزار BPMS یک سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار است که به عنوان ابزاری قدرتمند به سازمان ها برای طراحی، اجرا، نظارت و بهینه سازی فرآیندها کمک می کند. این نرم افزار با طراحی فرآیندهای کاری و اتوماسیون گردش کار، سبب افزایش کارایی عملیاتی کسب و کارها می گردد. همچنین خطاهای انسانی را کاهش داده و تصمیم گیری ها را بر اساس داده ها انجام می دهد. به طور کلی استفاده از نرم افزار BPMS باعث می شود تا کارها دقیق تر و با سرعت بالاتری اجرا شوند.

در نرم افزار BPMS با استفاده از ابزارهای گرافیکی، امکان ترسیم و طراحی دقیق و حرفه ای فرآیندها وجود دارد. فرآیندهای طراحی شده می توانند به صورت خودکار یا نیمه خودکار اجرا شوند. وضعیت اجرای فرآیندها به جهت شناسایی مشکلات احتمالی، به صورت زنده قابل بررسی است. همچنین می توانید با تحلیل و بهینه سازی داده های به دست آمده، عمکلرد کلی سیستم را بهبود بخشید.

یکی از مهم ترین اهمیت های استفاده از نرم افزار BPMS، ایجاد هماهنگی بین فعالیت های سازمان با اهداف کسب و کار است. مدیران کسب و کار می توانند با تحلیل و ایجاد تغییراتی هوشمندانه، بهره وری سازمان را بهبود بخشند. بنابراین استفاده از نرم افزار BPMS در تحول دیجیتال سازمان ها، نقش مهمی ایفا می کند.

 

خرید نرم افزار BPMS

 

مجموعه فکر گستر فناور با سال‌ها سابقه در زمینه طراحی و تولید انواع نرم‌افزارهای BPMS سازمانی و مدیریتی، به‌عنوان یکی از فعالان حرفه‌ای این حوزه شناخته می‌شود. با خرید نرم‌افزار BPMS، می‌توانید در بخش‌های مختلف کسب‌ و کار خود صرفه‌ جویی چشمگیری در زمان، هزینه و انرژی داشته باشید و اهداف سازمانی‌ تان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن در قالب یک نرم‌افزار کارآمد دنبال کنید. این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات نرم‌افزاری تخصصی، خدمات VIP نیز برای ارتقای استفاده از نرم‌افزارها در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

شما می توانید با توجه به مجموعه فعالیت و نیازهای سازمان، نرم‌افزارهای مالی یا صنعتی متناسب با نیازها و فرآیندهای خاص خود را داشته باشید تا بتوانید با راه‌حل‌ های هوشمند، عملکرد کسب‌ و کار خود را به‌ صورت مؤثری بهبود دهید.

 

قیمت نرم افزار BPMS

قیمت نرم‌افزار BPMS به کیفیت، امکانات و قابلیت های آن بستگی دارد. با بررسی صفحه قیمت نرم افزار فکر گستر پی می برید که فکر گستر تا چه اندازه نرم افزارهای گوناگون طراحی کرده است تا به نیازهای کسب و کارهای مختلف پاسخ دهد. فکر گستر به این موضوع توجه دارد که هر کسب و کار در زمان شروع کار خودش نیاز به نرم افزارهای گسترده دارد، از این رو شما در زمان سفارش می توانید نرم افزار مد نظرتان را سفارشی سازی کنید، قیمت نرم‌افزار BPMS فکر گستر نسبت به امکانات و قابلیت های آن واقعا مناسب و مقرون به صرفه است.

شما می توانید لیست قیمت نرم‌افزار BPMS فکر گستر را در این صفحه به صورت کامل مشاهده کنید. همچنین می توانید جهت راهنمایی و مشاوره با مشاورین ما تماس بگیرید تا به صورت دقیق نرم افزار متناسب با کسب و کار خود را انتخاب کنید و اگر نیاز به شخصی سازی هم داشتید آن را انجام دهید.

 

مزایای نرم افزار BPMS

از مهم ترین مزایا و دلایل استفاده از نرم‌افزار BMS می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  افزایش بهره‌وری و سرعت انجام کارها

به دلیل خودکارسازی فرآیندهای دستی، کارها و با سرعت بالاتر و بدون دخالت انسانی انجام می شوند.

  • کاهش خطاهای انسانی

با توجه به کم شدن دخالت انسانی و اجرای دقیق فرآیندها، احتمال خطا در فرآیندها، به طور چشم گیری کاهش می باید.

  • شفافیت و ردیابی فرآیندها

تمامی مراحل و فرآیندها قابل بررسی، ردیابی و گزارش‌گیری هستند، بنابراین امکان نظارت به صورت زنده بر وضعیت کارها وجود دارد.

  • بهبود تصمیم‌گیری مدیران

مدیران سازمان با استفاده و تحلیل داده های به دست آمده، می توانند تصمیمات بهتر و آگاهانه ای بگیرند.

  • صرفه‌جویی و کاهش زمان و هزینه

نرم‌افزار BPMS با ایجاد تغییر و بهبود در فرایندهای سازمانی، سبب کاهش هزینه های اضافی و صرفه جویی در زمان می‌شود.

  • انعطاف‌پذیری و انطباق با تغییرات

فرآیندها به‌سادگی قابل تغییر و به‌روزرسانی هستند؛ بنابراین سازمان‌ها می‌توانند به سرعت با تغییرات محیطی یا داخلی سازگار شوند.

  • بهبود همکاری بین واحدها

با یکپارچه‌سازی اطلاعات و فرآیندها، ارتباط بین بخش‌های مختلف سازمان بهتر و روان‌تر می‌شود.

  • استانداردسازی فعالیت‌ها

فرآیندها طبق روال تعریف‌شده انجام می‌شوند، که باعث ایجاد نظم و هماهنگی در کل سازمان می‌گردد.

  • راندمان بهتر

ایجاد هماهنگی بین کارهای مختلف در یک مجموعه، سبب افزایش بازدهی و بهبود راندمان کاری می شود. مدیران سازمان با بهره گیری از اطلاعات صحیح، می توانند هرگونه بی نظمی و تاخیر در کار را بررسی و آن را اصلاح کنند.

  • ایمنی و امنیت 

یکی از مهمترین برتری های استفاده از نرم افزار BPMS، امنیت بالای آن است. در زمان مدیریت کسب و کار، حفظ اطلاعات و امنیت داده ها نقش مهمی دارد. این نرم افزار مطابق با قوانین جدید و استانداردها به روز رسانی شده و فرآیندهای مختلف کسب و کارها را امن نگه می دارد.

 

امکانات و قابلیت های نرم افزار BPMS

یک نرم افزار BPMS کارآمد شامل امکانات و قابلیت های زیر می باشد:

  • مدلسازی فرآیند: این قابلیت امکان طراحی گرافیکی و مدلسازی فرآیندها با استفاده از ابزارهای متناسب را برای کاربران فراهم می کند تا گردش فعالیت ها و نقاط تصمیم گیری و ترتیب اجرای آن ها را به صورت بصری تعریف کنند.
  • موتور گردش کار: این قابلیت به جهت خودکارسازی اجرای فرآیندها و مسیریابی وظایف بین کاربران می باشد؛ که فرآیند طراحی شده را اجرا می کند و وظایف را متناسب با هر کاربر اختصاص می دهد و پیشرفت فرآیند را تا انتها پیگیری می کند.
  • مدیریت قوانین کسب و کار: این قابلیت قوانین تصمیم گیری را برای کنترل رفتار فرآیندها، تعریف و اجرا می کنند. این قوانین طبق عواملی همچون داده های ورودی یا نقش های کاربران است و به فرآیندها امکان سازگاری با شرایط مختلف را می دهد.
  • تجزیه و تحلیل و نظارت: نرم افزار شامل ابزارهایی برای نظارت بر عملکرد و تحلیل فرآیندها، شناسایی ایرادات و بهینه سازی آن ها باشد که معمولا شامل داشبورد ها، گزارشات و شاخص های کلیدی عملکرد است و به کاربران امکان ردیابی گلوگاه ها، روند ها و زمینه های بهبود را می دهد.
  • ادغام: قابلیت ادغام با سایر سیستم های سازمانی همچون CRM، ERP و HRM وجود داشته باشد که یکپارچگی داده ها و عملکردشان را تضمین می کند و نیازی به ورود داده ها به طور دستی نیست که کارایی فرآیند را بهبود می بخشد.
  • رابط کاربری: این قابلیت برای تعامل کاربران با فرآیندها است و به دلیل کاربرپسند بودنشان، امکان مشارکت و همکاری آسان در فرآیندها را فراهم می سازد.
  • مدیریت اسناد: قابلیت مدیریت و ذخیره اسناد مرتبط با فرآیندها مثل فاکتورها یا قراردادها، وجود داشته باشد.
  • فرم ساز: ابزاریست برای طراحی و سفارشی سازی فرم های الکترونیکی برای جمع آوری و مدیریت داده ها.
  • همکاری: با کمک ابزارهایی مانند اعلان ها و نظرات، ارتباط و همکاری بین کاربران در فرآیند را تسهیل می بخشد؛ که منجر به بهبود کار تیمی، کاهش تاخیرها و اطمینان از اشتراک گذاری به موقع اطلاعات می شود.
  • پشتیبانی از حالت موبایل: تمامی امکانات و دسترسی به فرآیندها و وظایف از طریق موبایل امکان پذیر است که انعطاف پذیری کاربران و پاسخگویی را افزایش می دهد.

از این رو نرم افزار BPMS فکر گستر را می توان به عنوان یکی از بهترین نرم افزار BPMS ایرانی دانست.

 

انواع نرم افزار BPMS

  • بسته نرم افزاری BPMS بازرگانی

  • بسته نرم افزاری BPMS تولید (تزریق و پرس)

  • بسته نرم افزاری BPMS تولید (مونتاژ کاری) صنایع تولیدی

  • بسته نرم افزاری BPMS پیمانکاری، پروژه محور

 

مراحل کار نرم افزار BPMS

  1. مدلسازی فرآیند (Modeling): فرآیندها به صورت نموداری طراحی می شوند. این فرآیندها می تواند شامل فعالیت ها، تصمیمات و یا نقش های موثر در فرایندها باشد.
  2. اجرا (Execution): پس از مدلسازی و طراحی فرآیند، مرحله اجرا یعنی به جریان انداختن فرآیند در سیستم BPMS می باشد و فرم ها، گردش کارها و قوانین به طور خودکار فعال می شوند. این مرحله می تواند شامل ادغام با سایر سیستم ها، آموزش کاربران باشد. کاربران می‌توانند از طریق پنل خود وارد فرآیند شده و کارشان را انجام دهند.
  3. نظارت (Monitoring): BPMS داده های مربوط به اجرای فرآیندها (ردیابی شاخص های کلیدی عملکرد، شناسایی گلوگاه ها، مشاهده وضعیت هر فرآیند، ...) را جمع آوری کرده مدیران می توانند به کمک داشبورد، گزارشات عملکرد فرآیندها را مشاهده و بررسی کنند. در واقع BPMS به سازمان کمک می کند تا زمینه های بهبود را شناسایی کند و تصمیماتی آگاهانه بگیرند.
  4. بهینه‌سازی (Optimization): آخرین مرحله بهینه سازی فرآیند است که با توجه به داده های به دست آمده از نظارت فرآیندها، می توان زمینه های بهبود را شناسایی کرد و با ایجاد تغییرات، فرآیندها را بهبود بخشید، مانند حذف مراحل غیرضروری، تغییر در زمانبندی وظایف.

 

مراحل کار نرم افزار BPMS

 

هنگام خرید نرم افزار BPMS به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

هنگام خرید نرم افزار BPMS، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • مشخص کردن نیازهای کسب و کار: نرم افزار باید متناسب با نیازهای خاص سازمان و فرآیندها باشد.
  • سهولت استفاده: استفاده از نرم افزار باید برای کاربران آسان باشد و کاربران بتوانند به سرعت نحوه استفاده از نرم افزار را آموزش ببینند.
  • مقیاس پذیری: نرم افزار باید بتواند با رشد کسب و کار و افزایش حجم فرآیندها سازگار شود و کاربران را مدیریت کند.
  • انعطاف پذیری: نرم افزار باید به راحتی قابل تنظیم و پیکربندی باشد تا نیازهای خاص سازمان را برطرف کند.
  • یکپارچه سازی: نرم افزار باید قابلیت یکپارچه شدن با سایر سیستم ای تجاری مانند CRM و ERP را داشته باشد.
  • هزینه: با توجه به متفاوت بودن قیمت های نرم افزار BPMS، نرم افزاری را انتخاب کنید که متناسب با بودجه و نیازهای سازمان شما باشد.
  • پشتیبانی: فروشنده باید پشتیبانی فنی خوبی ارائه دهد و در صورت بروز مشکل، باید بتوانید با آن ها تماس بگیرید و مشکل خود را برطرف کنید.



مقاله ها